На жаль, реєстрація закінчилася.

У Берегівському НВК є обладнано «Куточок духовності» де діти мають можливість поглиблювати свої знання з християнської етики. Куточок повинен бути особливим, і тому намагалася обладнати його всім необхідним для проведення уроків та заходів. Створена бібліотека спеціальної духовної літератури, є стенди: «Ангел-Хоронитель», «Ангел, що молиться за мир», «Заповіді любові», тематичні папки, «Скринька творчості дітей». Невеличка статуетка Божої Матері- це святість родини. Переконана, що нам потрібно в сьогоднішній надзвичайно важкий для родини час, коли на кожному кроці чигає небезпека, посвятитись Марії, віддати у Її руки кожну мить свого життя, бо тільки з Нею воно буде безпечним, мирним, спокійним та щасливим. На стіні-портрет Митрополита Андрея Шептицького – палкого борця за волю України, захисника українців , покровителя талантів, що все життя поклав на вівтар служіння Богові і людям. Він є прикладом для кожної української дитини. Стенд зі зображенням Ангела-хоронителя, що є в кабінеті, допомагає кожній людині. Молячись цій іконі, вона звертається до свого Ангела-хоронителя, який рятує від гріхів, неприємностей і бід. Ангел-хоронитель,який молиться, доводить, що людина - це маленький всесвіт, який також потребує захисту. Молитва про мир захистить не тільки наших близьких, а й людей, які нам не знайомі. Просячи благодаті для рідних, ми ставимо над ними купол, через який не пройде лихо. Молячись за мир і спокій, ми захоплюмо і друзів,і сусідів, і родичів. Господь не дозволить війні і хворобам наблизитися до них, закриє своєю рукою від усіх бід. Мир у світі - це відчайдушна молитва кожної окремої людини. Цікавим і дуже потрібним у кабінеті є стенд «Заповіді любові», бо єдиними законами, які несуть в собі доброту для людини, є закони любові. Ми створені з любові і лише любов буде нас утримувати. Любов є основою життя. І всі інші закони, якщо мають в основі цей закон, тоді він буде прийнятним для усіх. Заповідь любові до Бога – це є відповідь на Його любов, яку Він першим показав людині. Ось тому любити Бога – це природній закон, не виконання якого несе загрозу життя, щось подібно до: дихати, їсти, пити…. Коли любиш Бога, тоді не зможеш жити і діяти всупереч Його любові. Заповідь любові стає явною, видимою у ділах людини. Тут виявляється пошана до всього, що є Божим: задум Творця, природа і весь світ, людина і все, що її оточує. Заповіді любові до Бога і до ближнього є основою для всіх інших законів як у Церкві, так і поза Церквою. Ці заповіді мають бути в основі життя християнської сім’ї. Ось тому, коли до нас приходить трудність- як вчинити в тій чи іншій ситуації- то найперше маємо пригадати дві заповіді любові і вже зробити так, щоб виявилась Любов до Бога і ближніх.


  • Дата: 09/09/2017 13:08
  • Розташування

Опис

                                                    

I BUILT MY SITE FOR FREE USING